Welkom bij Jonge Sporthelden!

Jonge Sporthelden is een speciaal ontwikkelde methode voor kinderopvangorganisaties. Met deze methode is het voor groepsleiding en gastouders mogelijk om peuters en kleuters een compleet beweegprogramma aan te bieden. Het is de basis voor goed leren bewegen. Hiermee verandert iedere deelnemer en aanbieder in een Jonge Sportheld!

Zeer gebruiksvriendelijk

Praktisch is het sleutelwoord. Binnen maximaal 15 minuten voorbereiding kun je sportief aan de slag met jouw Jonge Sporthelden!

Visuele ondersteuning

De lessen worden ondersteund d.m.v. een instructiekaart, een plattegrond van de organisatie, en verhelderende instructiefilmpjes

Kwaliteit

Onze methode is speciaal ontwikkeld door een team van ervaren docenten lichamelijke opvoeding en een kinderfysiotherapeut.

Sportweken
Beweegthema's
+
Oefeningen
+
Min beeldmateriaal

Unieke uitleg!

Vind je het lastig om een oefening vanaf papier te visualiseren? Geen probleem! Onze filmpjes laten direct zien hoe de oefenstof in de praktijk moet worden gebracht!

  • Stap voor stap uitgelegd
  • Voor iedereen toepasbaar
  • 3 niveaus in beeld
  • Kort en bondig!

Zij gingen je voor!

Kim

Kinderopvang Sneeuwwitje

Jonge Sporthelden heeft ons tijdens de pilot wegwijs gemaakt in het aanbieden van uitdagende en gevarieerde sportlessen voor peuters en kleuters! Niet alleen de kinderen, maar ook de groepsleiding beleeft enorm veel plezier aan de lessen.

Atie

Peuterspeelzaal 't Wakertje

De werkwijze van Jonge Sporthelden verraste mij positief tijdens de pilot. Wij vinden lichamelijke ontwikkeling zeer belangrijk. Jonge Sporthelden draagt hier op een zeer positieve manier aan bij!

Site Loader