Ontdek JSH

Hoe ziet een JSH-les eruit?

Het complete beweegprogramma Jonge Sporthelden bestaat uit 52 verschillende lessen van circa 30 minuten. Er wordt gewerkt vanuit 10 verschillende beweegthema’s.  Iedere week staat een ander beweegthema centraal.  

Iedere les is op dezelfde herkenbare manier opgebouwd. Wel zo prettig. Met behulp van Arie de Aap, onze sportieve mascotte, wordt de instructie nog makkelijker.  

Inleiding – warmt de kinderen op en geeft een vrolijke sfeer aan de les.  

Kern – bevat oefenstof waarbij de kinderen op hun eigen niveau (basis, eenvoudig, uitdagend) worden uitgedaagd binnen het betreffende thema.  

Eindspel of dans – de inzet van de kinderen wordt positief beloond met een vrolijk eindspelletje of dansje!

Bekijk de gratis introductieles!

We laten je graag kennismaken met Jonge Sporthelden! En de beste manier dat te doen, is natuurlijk door zelf aan de slag te gaan. Bekijk hieronder de introductieles ‘Balanceren’ via ons digitaal portaal!

Binnen 15 minuten opgestart!

Via het digitale portaal heb je in een mum van tijd de jonge sporthelden goed in beweging. 

Doefeningen zijn snel begrepen via de leskaarten en instructievideos. 

De organisatie is zo klaargezet m.b.v. de plattegrond en materiaallijst. 

Het materiaal pak je direct uit de JSH-kit en is zo klaargezet.

Visuele hulp nodig? Bekijk de oefening!

Iedere oefenvorm in de kern wordt uitgelegd met een kort en duidelijk instructiefilmpje. De niveau’s worden stap voor stap in beeld gebracht. Zo weet je precies wat de bedoeling is en wordt de methode van Jonge Sporthelden perfect uitgevoerd!

Doe-Liedjes

Muziek is erg belangrijk en dit bieden wij aan met onze eigen doe-liedjes! Door te luisteren naar de tekst en hierop de te bewegen wordt iedere les een groot feest. Voor leiding is et een ideale manier bewegen op muziek aan te bieden.

Springen!

 Balanceren kun je leren