Wie zijn wij

Ons team Jonge Sporthelden bestaat uit een enthousiaste club specialisten uit het bewegingsonderwijs, die het belang van bewegen hoog in het vaandel hebben staan! Dit team met veel ervaring in het bewegingsonderwijs, kinderopvang en ontwikkelen van programma’s maakt van JSH een krachtige beweegmethode. Daarnaast is het ook mooi om Boot & Broersen fysiopraktijk als partner te verwelkomen.

Even voorstellen

René van Wieringen

René is zijn hele leven al lang actief in de sport. In 2003 is hij afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en direct aan de slag gegaan in het bewegingsonderwijs en heeft later ook het sportieve bedrijf BroSports opgericht. Dat kinderen veel plezier in sport beleven vindt René van groot belang. Hij is er tevens van overtuigd dat men zo vroeg mogelijk moet beginnen en zo lang mogelijk moet doorgaan. "Bewegen is goed voor je en goed bewegen geeft plezier, vertrouwen en heel veel voordelen!"

Frank van Wieringen

Na de studies aan het CIOS (2006) en HALO (2010) heeft Frank veel ervaring opgedaan binnen het (speciaal) onderwijs en als locatiemanager binnen de kinderopvang. Toch was de wens groot om op eigen te staan. Samen met René werd BroSports opgezet (2015-2020). Daar ontstond het concept Peutersport, uiteindelijk de voorloper van Jonge Sporthelden. Vanuit dit concept is ons idee ontstaan om heel Nederland te voorzien van deze geweldige beweegmethode . 'Door te bewegen kom je verder!'

Pam Straathof

Pam is in 2019 overtuigend afgestudeerd aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Tussen 2017 en 2020 was Pam actief coördinator en docent Peutersport bij BroSports. Vanuit deze rol is ze naadloos aangesloten bij de ontwikkeling van JSH. Daarnaast heeft Pam veel ervaring binnen het voortgezet-, regulier en speciaal onderwijs. Tevens geeft Pam nog de module Bewegingsonderwijs voor deeltijd PABO-studenten. "Naast het feit dat bewegen belangrijk is, is het ook enorm leuk!"

Frank en René hebben in 2019 deelgenomen aan de cursus Advanced van het Athletic Skills model en deze succesvol afgerond op 28-10-2019

Slide
Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer
Slide
Het Knuffelaapje
Slide
Slide
Kinderopvang Hallie-Hallo
Slide
Klein en Co
Slide
Klein en Co
Slide
Het Strandhuis / Gastouder Annick
previous arrow
next arrow